Next Generation Youth Sports. ABC.

Tηλ: 210 6217500, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Slider Shadow

ABC Cup 2013

Η πρώτη μας προσπάθεια για διοργάνωση πρωταθλήματος για μικρές ηλικίες έγινε τη χρονιά 2012-2013. Στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς η υποστήριξη σε επίπεδο διοργάνωσης ήταν υποδειγματική. Η απουσία τέτοιου είδους πρωταθλήματος στα βόρεια του νομού βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση. Το ABC Cup 2013 διήρκησε οκτώ (8) εβδομάδες, η τελετή λήξης είχε μεγάλη επιτυχία… Με τη συμμετοχή περίπου 200 παιδιών-αθλητών και των γονιών τους, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν μοναδική.

Συμμετοχές στη μικρή κατηγορία (γεν 2003-4, τρίτη & τετάρτη δημοτικού)

ΑΣΕΔ ΔΟΥΚΑΣ
ΑΕΝΚ
ABC
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία (γεν 2001-2, πέμπτη & έκτη Δημοτικού)

ABC A’
ABC B’
ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
ΟΙΟΝ ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΑΕΝΚ
ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ

Σύνολο συμμετοχών 13 ομάδες από 8 συλλόγους, περίπου 250 αθλητές.
Στην τελετή λήξης έγινε ALL STAR GAME με 44 αθλητές και από τις δύο κατηγορίες (τους καλύτερους με βάση την άποψη όλων των προπονητών), ατομικοί διαγωνισμοί (βολές και σουτ) και όλοι οι αθλητές πήραν πλαστικοποιημένα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής με τυπωμένα τα ονόματά τους και τα λογότυπα των ομάδων τους.


 - Απόσπασμα από τη δημοσίευση στο blog μας -
- ανακοίνωση για την έναρξη του ABC Cup 2013 -
– Ιαν 2013 -


Σε μια προσπάθεια αναβάθμισης και ανάπτυξης του αθλήματος στα τμήματα υποδομών των Σωματείων, το ABC διοργανώνει το 1ο Πρωτάθλημα ABC Cup 2013. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ομάδες από τη Νέα Ιωνία, Άγιο Στέφανο, Κηφισιά, Δροσιά, Μεταμόρφωση, Άνοιξη, Μαρούσι, Μελίσσια κά. Το τουρνουά έχει σκοπό, μέσα από μια σειρά αγώνων, να αποκτηθούν πολύτιμες εμπειρίες από όλους τους αθλητές που θα λάβουν μέρος. Στόχος είναι όλες οι ομάδες να παίξουν όσους  περισσότερους αγώνες γίνεται και με όλες τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Οι αθλητές που συμμετέχουν όλο το χρόνο στις προπονήσεις, πρέπει να αισθανθούν ικανοί να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις ενός αγώνα, να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες και βιώματα, να γνωρίσουν καλύτερα και να αγαπήσουν περισσότερο το άθλημά μας. Μέσα από το άθλημα, μπορούν να καλλιεργηθούν σημαντικά, χρήσιμα για την μετέπειτα πορεία των παιδιών, ανεξάρτητα από την αγωνιστική τους πορεία, χαρακτηριστικά.
Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ομάδες σε δύο ηλικιακές κατηγορίες: γεννηθέντες 2001-2002 (κατ. ΜΙΝΙ) και 2003-2004 (κατ. ΠΡΟΜΙΝΙ). Στην κατηγορία ΠΡΟΜΙΝΙ οι αγώνες ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιαν. 2013 και  στην κατηγορία ΜΙΝΙ το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιαν. 2013.
Η είσοδος σε όλους τους αγώνες είναι ελεύθερη και καλούμε όλους τους φίλους του ABC και του αθλητισμού να τιμήσουν τα παιδιά με την παρουσία τους στους αγώνες.
Η τελετή λήξης θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, κατά την οποία θα υπάρξει ALL STAR GAME με τους καλύτερους παίκτες του ABC Cup, ατομικοί διαγωνισμοί, απονομές μεταλλίων, κυπέλων και διπλωμάτων κά.
Τα αποτελέσματα των αγώνων και η βαθμολογία των ομάδων κατά τη διάρκεια του ABC Cup 2013, θα δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα στο blog μας.


- Τέλος αποσπάσματος –


- Απόσπασμα από τη δημοσίευση στο blog μας -
- ανακοίνωση για την λήξη του ABC Cup 2013 -
– Ιαν 2013 -


Την κυριακή 10 Μαρτίου, στο κλειστό Γυμναστήριο της Ανοιξης, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο ABC Cup 2013. Περίπου 200 αθλητές και άλλοι τόσοι γονείς και φίλοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και παρακολούθησαν την εκδήλωση. Σαράντα τέσσερις (44) αθλητές από τις δύο κατηγορίες έλαβαν μέρος στους δύο αγώνες επίδειξης (ALL STAR GAME) και εισέπραξαν την επιβράβευση και τα χειροκροτήματα του κόσμου. Να θυμίσουμε πως οι αθλητές αυτοί είχαν, με βάση την ψηφοφορία των προπονητών, τις καλύτερες εμφανίσεις στη διάρκεια του Τουρνουά. Δεκατρείς αθλητές (13) από τις δύο κατηγορίες έλαβαν μέρος στους ατομικούς διαγωνισμούς (ελεύθερες βολές για την κατηγορία 2003 και σουτ για την κατηγορία 2001). Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές στους νικητές από τους Μιχάλη Τσιλιγκίρη, πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Ανοιξης και τους Βασίλη Κοκμοτό και Κώστα Κουριδάκη, Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Διονύσου. Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια έτσι ώστε η εκδήλωση να είναι ζωντανή και ενδιαφέρουσα για όλους. Οι πρώτες θέσεις του τουρνουά και οι νικητές των ατομικών διαγωνισμών είναι οι εξής:

Κατ. 2001

Πρωταθλητής
Γ.Α.Ο. Κουκουβάουνες

Νικητής Ατομικού διαγωνισμού σουτ
Γιώργος Χειράκης (ABC) Κατ. 2003

Πρωταθλητής
Σωματείο Καλαθοσφαίρισης Ανοιξης ABC

Νικητής Ατομικού διαγωνισμού ελευθέρων βολών
Αχιλλέας Τσιτσάκης (ABC)

Να αναφέρουμε γι άλλη μια φορά πως η επιλογή των παιδιών και των οικογενειών τους να ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό, είναι αυτή που τους κάνει όλους νικητές!

Ευχαριστούμε όλα τα Σωματεία που έλαβαν μέρος για την καλή συνεργασία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου! ABC


- Τέλος αποσπάσματος –

 • College
 • Kimolia
 • Daytona
 • Wirenet
 • Physio
 • POUGI
 • Buffalo
 • Nickan
 • Validus
 • Kimonas
 • STAVRATIS
 • Alterlife
 • Filarakia
 • Pouk
 • Goloso
 • Eska
 • Videopress

ΣΚ ΑΝΟΙΞΗΣ (ABC)

Αθλητικός Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), με έδρα την Άνοιξη Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας καλούμε εμείς!

Συμπληρώστε και θα σας καλέσουμε το συντομότερο!

Επικοινωνία

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου anixibc.gr, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, φωτογραφιών, προγραμμάτων προπονήσεων, αγώνων, αποτελεσμάτων, στοιχείων αθλητών, προπονητών, στελεχών κλπ. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.
2016-2017 © ΣΚ ΑΝΟΙΞΗΣ - Anixi BasketBall Club. All Rights Reserved. All images and content (C) the original authors.