Next Generation Youth Sports. ABC.

Tηλ: 210 6217500, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Slider Shadow

Τριπλή Άvοδος ABC 2019!

2019.06.09.1

8 Ιουνίου 2019

Μεγάλες επιτυχίες για τα τρία αγωνιστικά* και μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα του Συλλόγου μας!
ΑΝΟΔΟΣ στην ανώτερη κατηγορία για ΑΝΔΡΕΣ, ΕΦΗΒΟΥΣ και ΠΑΙΔΕΣ!
Τρία στα τρία τμήματα ABC που διεκδίκησαν άνοδο, την κατέκτησαν!*

Η ομάδα μας έχει τη μεγαλύτερη αγωνιστική δραστηριότητα, ανάμεσα σε ΟΛΕΣ τις ομάδες του Δήμου Διονύσου, στα αθλήματα κλειστού χώρου (σύνολο 148 αγώνες ΕΣΚΑ για την χρονιά που μόλις τελείωσε), αλλά και την πιο επιτυχημένη παρουσία (σύνολο 106 νίκες, δηλ. 71,62%).

Οι επιτυχίες αυτές αποκτούν άλλη διάσταση, αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες στις οποίες προετοιμάζονται και αγωνίζονται τα τμήματα μας. Η απαξίωση από τη Δημοτική αρχή της προσπάθειας των παιδιών μας και η επικράτηση του παραλογισμού τα τελευταία χρόνια, δεν είχαν το αποτέλεσμα που κάποιοι περίμεναν, την ανακοπή της αναπτυξιακής πορείας του ABC.

Η ομάδα μας έχει το λιγότερο χρόνο χρήσης των υποδομών του Δήμου σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους αθλητικούς συλλόγους. Σήμερα, είναι η μοναδική ομάδα μπάσκετ του Δήμου, με ΟΛΑ τα αγωνιστικά τμήματα* να αγωνίζονται σε υψηλότερη κατηγορία από την τελευταία εισαγωγική κατηγορία!

ABC ΑΝΔΡΕΣ
Η Αντρική μας ομάδα, μόλις την τρίτη χρονιά συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, κατάφερε να ανέβει στην επόμενη κατηγορία (Γ' ΕΣΚΑ)! (Και τα προηγούμενα δύο χρόνια, αν και νεότευκτη ομάδα, μπήκε στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου, χωρίς να καταφέρει να φτάσει μέχρι την άνοδο, δίνοντας ευκαιρίες ανάπτυξης σε αθλητές των υποδομών μας).
Τη φετινή χρονιά η ομάδα μας ανέβηκε "απευθείας", δηλαδή τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου, με είκοσι μία νίκες σε είκοσι δύο αγώνες (21/22), αποφεύγοντας έτσι τη διαδικασία μπαράζ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως στην Αντρική ομάδα συμμετέχουν ενεργά, παιδιά από την Εφηβική και την Παιδική ομάδα, παίρνοντας έτσι ευκαιρίες και εμπειρίες. Η τεχνική τους κατάρτιση και η ωριμότητά τους είναι τέτοια, έτσι ώστε η συνεισφορά τους στην Αντρική ομάδα είναι σημαντική ενώ ταυτόχρονα οι νέες εμπειρίες που αποκτούν είναι εξαιρετικά χρήσιμες, στα τμήματα της ηλικίας τους. Έτσι, η ομάδα μας, πιστή στις αρχές μας και ακολουθώντας το πλάνο μας, αξιοποιεί τις δυνατότητες των Ακαδημιών μας.

ABC ΕΦΗΒΟΙ
Δεύτερη χρονιά που συμμετέχει ο Σύλλογός μας στο Πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ της ΕΣΚΑ και η ΑΝΟΔΟΣ είναι γεγονός. (Την περσινή χρονιά η ομάδα μας πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά δεν τα κατάφερε έως το τέλος). Πρώτη και μοναδική ομάδα από Σύλλογο του Δήμου Διονύσου που θα αγωνιστεί στη Β' ΕΣΚΑ ΕΦΗΒΩΝ! Αξιοσημείωτο το γεγονός πως αν και η κατηγορία είναι για γεννημένους 2000-2002, ο κορμός της ομάδας των ΕΦΗΒΩΝ αποτελείται από αθλητές γεννημένους το 2001 (μόνο ένας αθλητής 2000). Είναι αυτή η γενιά που ξεκίνησε το ABC σε ηλικία τετάρτης Δημοτικού το 2010. Στο τμήμα βέβαια συμμετέχουν και αθλητές από το Τμήμα ΠΑΙΔΩΝ, στα πλαίσια του Αναπτυξιακού μας προγράμματος. Όλοι μαζί πανηγύρισαν την άνοδο στη Β' ΕΣΚΑ!

ABC ΠΑΙΔΕΣ
Τρίτη χρονιά συμμετοχής στο Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ της ΕΣΚΑ για την ομάδα μας και η προσπάθεια δικαιώθηκε με την ΑΝΟΔΟ στη Β’ ΕΣΚΑ. Και τα δύο προηγούμενα χρόνια το τμήμα κατάφερε να περάσει στις επόμενες φάσεις του Πρωταθλήματος. Φέτος, με εξαιρετική πορεία (αήττητη στην πρώτη φάση, με μία ήττα συνολικά) έφτασε στην Άνοδο!

Συγχαρητήρια σε όλους!

Συγχαρητήρια κυρίως και πρώτα απ' όλα στους Αθλητές μας!
Στους ΑΝΔΡΕΣ που βρήκαν στην ομάδα μας την παρέα τους και το αθλητικό τους σπίτι. Στα παιδιά αυτά, ΕΦΗΒΟΥΣ - ΠΑΙΔΕΣ, που έβαλαν τον αθλητισμό και το μπάσκετ στη ζωή τους και έμαθαν να αγωνίζονται, με όλες τις δυσκολίες, έχοντας σημαία τους το "ευ αγωνίζεσθαι"!

Συγχαρητήρια στην Προπονητική μας ομάδα!
Για την προσπάθεια, την συνύπαρξη και την αρμονική συνεργασία, που δοκιμάζεται συνεχώς από τις συνθήκες λειτουργίας, τα μοιρασμένα σε δύο τμήματα γήπεδα και τις καιρικές συνθήκες στο ανοικτό. Συγχαρητήρια για τις προπονητικές τους επιδόσεις, αλλά πρώτιστα για τη συνεισφορά τους στο κτίσιμο της εκπαιδευτικής νοοτροπίας και στάσης της Ακαδημίας μας.  

Συγχαρητήρια στους γονείς και συνοδούς των αθλητών μας!
Συγχαρητήρια για τις επιδόσεις των αθλητών, μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή τους και τη στήριξη στις προσπάθειες της ομάδας και των αθλητών! Συγχαρητήρια στη Διοίκηση! Συγχαρητήρια για τον επιτυχή συντονισμό των προσπαθειών. Συγχαρητήρια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται συνεχώς και των εμποδίων που περίτεχνα στήνονται στο δρόμο του ABC! Συγχαρητήρια για τη δημιουργία ενός οργανισμού, που σε λίγα μόλις χρόνια έχει γίνει πρότυπο για πολλούς και αντικείμενο μίμησης για ακόμα περισσότερους! Ακόμα και για αυτούς που δεν αναγνωρίζουν την αξία του ABC! Όμως, το γεγονός της μίμησης της λειτουργίας και της συμπεριφοράς του Συλλόγου μας, είναι η καλύτερη απόδειξη για την αναγνώριση της αξίας του!

Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!

ABC Team!


*Τα αγωνιστικά τμήματα, στο μπάσκετ Ανδρών, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΣΚΑ, της ΕΟΚ και της FIBA είναι τρία:
•    ΑΝΔΡΕΣ
•    ΕΦΗΒΟΙ
•    ΠΑΙΔΕΣ
Έτσι λοιπόν, η ΕΣΚΑ κάθε χρόνο διοργανώνει τρία ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ για τις ηλικιακές αυτές κατηγορίες. Το κάθε ένα σε διάφορες κατηγορίες Δυναμικότητας (τέσσερις για ΑΝΔΡΕΣ, από τρεις για ΕΦΗΒΟΥΣ και ΠΑΙΔΕΣ). Όλες οι υπόλοιπες διοργανώσεις της ΕΣΚΑ δεν είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (αν και έτσι συνηθίζουμε να τα λέμε) αλλά Τουρνουά και έχουν την έννοια της προετοιμασίας των μικρότερων ηλικιών.
Δεν είναι όμως μόνο η ηλικία το κριτήριο, καθώς υπάρχει Τουρνουά ΝΕΩΝ (U21), στο οποίο συμμετέχουν ενήλικοι αθλητές. Το Τουρνουά ΝΕΩΝ (U21) δεν είναι Πρωτάθλημα και ελάχιστες ομάδες λαμβάνουν μέρος (2 όμιλοι). Αντίθετα η Διοργάνωση των ΠΑΙΔΩΝ (U16) είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και λαμβάνουν μέρος όλες οι ομάδες της ΕΝΩΣΗΣ (συνολικά 19 όμιλοι). • Buffalo
 • Physio
 • Wirenet
 • Kimonas
 • Kimolia
 • Daytona
 • Goloso
 • College
 • POUGI
 • STAVRATIS
 • Nickan
 • Alterlife
 • Videopress
 • Validus
 • Pouk
 • Filarakia
 • Eska

ΣΚ ΑΝΟΙΞΗΣ (ABC)

Αθλητικός Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), με έδρα την Άνοιξη Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας καλούμε εμείς!

Συμπληρώστε και θα σας καλέσουμε το συντομότερο!

Επικοινωνία

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου anixibc.gr, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, φωτογραφιών, προγραμμάτων προπονήσεων, αγώνων, αποτελεσμάτων, στοιχείων αθλητών, προπονητών, στελεχών κλπ. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.
2016-2017 © ΣΚ ΑΝΟΙΞΗΣ - Anixi BasketBall Club. All Rights Reserved. All images and content (C) the original authors.